Květen 2007

Videa s psíkama :o)

27. května 2007 v 9:50 Irský vlkodav
Odkazy na stránky, kde najdete krátká videa s vlkodavy :o) Stačí si v nabídce najít VIDEO LIBRARY!



Paul van Dyk

22. května 2007 v 13:42 Hudba

Významný DJ´, původem z východoněmeckého Eisenstadtu. Vystupovat začal v r. 1991, hlavně v Berlíně. Jeho projev má blíže k ambientu než rave. Dyk na svých nahrávkách občas používá i svůj hlas. Pracuje také jako producent a též na remixech pro jiné interprety.

V r. 1992 nahrával s hudebníkem a DJ´em Cosmic Babym pod jménem Visions Of Shiva (vyšly dva singly). V dalším roce už má úspěšný vlastní singl Love Stimulation. Několik dalších hitů přineslo album "45 RPM". Další deska "Seven Ways" se už prosazuje i v Británii.

Diskografie:
Alba
Singly
DJ kompilace
  • 1993 X-MIX-1 (The MFS Trip)
  • 1997 Perspective - A Collection Of Remixes 1992-1997
  • 1998 Vorsprung Dyk Technik
  • 2001 The Politics of Dancing
  • 2005 The Politics of Dancing 2
!!!Paulova stránka na myspace :http://www.myspace.com/paulvandyk, tu si můžete poslechnout jeho songy a kouknout, kde ho můžete vidět příště.Pozor, zremixoval i nový song Justina Timberlakea- What goes around comes around:o)
Paul Van DykPaul Van DykPaul Van Dyk

Papa Roach

22. května 2007 v 13:26 Hudba
V roce 1993 se v kalifornském městě Vacaville čtyři vysokoškolští Kámoši rozhodli založit kapelu pod jménem Papa Roach. Kapela hrající alternative se dostala rychle na špici Vacavillské hudební scény.

Zakládajícími členy byli: Coby Dick, Jerry Horton, Dave Buckner a Will James.

Současní členové:
  • Jacoby SHADDIX - Coby Dick
    zpěv
    Coby je opravdovým divochem a vyznačuje se obrovským
    temperamentem, kterým při vystoupeních oplývá.
  • Dave BUCKNER
    bubny + bicí
    Dave se postupně vypracoval ke skvělému bubeníkovi
    světového formátu. Dnes by se mohl srovnávat třeba s
    Davidem Silveriou z Korn nebo Robem Bourdonem
    z Linkin Park.
  • Jerry HORTON
    kytara
    Jerry je skvělým kytaristou, který se také dokáže skvěle
    pohybovat do rytmu. Jeho hlavu zdobí střih vlasů ´ježek´.
  • Tobin ESPERANCE
    bassová kytara
    Tobin je nejmladším členem kapely a také do ní přišel
    jako poslední - v roce 1996 za Willa Jamese. Tobin je
    pravděpodobně jedním z největších talentů vůči svému
    věku.
Do této chvíle vydali:
  • Potatoes For Christmas - 1994
  • Old Friends From Young Years - 1997
  • 5 Tracks Deep - 1998
  • Let 'Em Know - 1999
  • Infest - 2000
  • Lovehatetragedy - 2002
  • Getting Away With Murder - 2004
OBRÁZKY:

Vůně cibule

22. května 2007 v 13:19 Filmy a seriály
Krátký popis
Westernová dobrodružství mírumilovného pěstitele cibule ve slavné italské komedii. Franco Nero vozí cibuli a taky ji má hrozně rád.
Popis
Život v texaském pohraničním městečku Paradise City vůbec neodpovídá jeho jménu. Spíš připomíná peklo. Na zdejší pozemky má totiž zálusk bohatá naftařská společnost bezohledného pana Lamba a kdo mu svou půdu neprodá hluboko pod cenou, toho čeká politováníhodná "nehoda". Poslední pozemek, který odolává jeho nátlaku, je farma starého Fostera. I on pochopitelně skončí na místním hřbitově. Radost pana Lamba je však předčasná. Těsně před smrtí Foster farmu prodal. A jako by to nestačilo, je její nový majitel hlavním hrdinou příběhu. Mírumilovný farmář bez bázně a hany právě přijíždí. Říká si Cibule, jeho vůz je plný cibule a pěstovat chce na farmě pochopitelně cibuli. A to ještě není všechno. Tenhle chlapík jí cibuli, pije cibuli, smrdí jako cibule a když bojuje, bojuje cibulí. Ač se to zdá k nevíře, dokáže se svou oblíbenou zeleninu víc než mnohý pistolník se svými kolty. A rozhodně se nemíní vzdát vysněné farmy, kde by mohl v klidu pěstovat svou cibuli. Jenže to by si to nejprve musel rozdat s Lambovými pistolníky i Lambem samotným. Což také bez váhání učiní. A když novinář Pulitzer zveřejní ve svých novinách pravdu o Lambových praktikách, obyvatelé městečka se vzbouří a postaví se na Cibulovu stranu. Jenže rozhodující boj musí odvážný pěstitel, jak už to v podobných westernech bývá, vybojovat zcela sám. O filmu
Italsko-německo-španělský film natočil režisér Enzo G.Castellari (Scaramouche, Útěk z Bronxu, Noví barbaři) v roce 1975 a do hlavní role obsadil Franka Nera, herce s pronikavým modrým pohledem, který se coby westernový hrdina proslavil už v šedesátých letech jako pistolník Django (jeden z filmů uvedla i Nova). Mimoto jsme ho mohli vidět ve filmech jako Salamandr, Smrtonosná past 2 či Poslední dny Pompejí.
Vůně cibule (Cipolla Colt)Vůně cibule - plakátVůně cibule


Black´n ´white

19. května 2007 v 14:46 Pictures

Constantine

12. května 2007 v 16:55 Filmy a seriály
Film natočený podle komiksů Hellblazer vypráví příběh Johna Constantina (Keanu Reeves), muže, který doslova prošel peklem a vrátil se z něj. Tento muž se dá dohromady se skeptickou policistkou Angelou Dodsonovou (Rachel Weisz), aby společně vyřešili záhadnou sebevraždu jejího dvojčete. Jejich vyšetřování je dovede do světa démonů a andělů, který existuje těsně pod povrchem současného Los Angeles. Hlavní hrdinové se stanou zajatci série katastrofických událostí z jiného světa, díky čemuž se nevyhnutelně sblíží a pokusí se najíst vlastní klid za jakoukoli cenu …