Paul van Dyk

22. května 2007 v 13:42 |  Hudba

Významný DJ´, původem z východoněmeckého Eisenstadtu. Vystupovat začal v r. 1991, hlavně v Berlíně. Jeho projev má blíže k ambientu než rave. Dyk na svých nahrávkách občas používá i svůj hlas. Pracuje také jako producent a též na remixech pro jiné interprety.

V r. 1992 nahrával s hudebníkem a DJ´em Cosmic Babym pod jménem Visions Of Shiva (vyšly dva singly). V dalším roce už má úspěšný vlastní singl Love Stimulation. Několik dalších hitů přineslo album "45 RPM". Další deska "Seven Ways" se už prosazuje i v Británii.

Diskografie:
Alba
Singly
DJ kompilace
  • 1993 X-MIX-1 (The MFS Trip)
  • 1997 Perspective - A Collection Of Remixes 1992-1997
  • 1998 Vorsprung Dyk Technik
  • 2001 The Politics of Dancing
  • 2005 The Politics of Dancing 2
!!!Paulova stránka na myspace :http://www.myspace.com/paulvandyk, tu si můžete poslechnout jeho songy a kouknout, kde ho můžete vidět příště.Pozor, zremixoval i nový song Justina Timberlakea- What goes around comes around:o)
Paul Van DykPaul Van DykPaul Van Dyk
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Veris Veris | Web | 22. května 2007 v 19:22 | Reagovat

fuuuuuuj

2 Veris Veris | Web | 22. května 2007 v 19:26 | Reagovat

ježiš ten je hnusný..bleh ä hlavně jakou muziku dělá..dejte mi kýbl!

3 amatorypair amatorypair | 23. května 2007 v 7:02 | Reagovat

Heej!Taky ti nekecám do Manu Chaa apod.!..Takze mila Verushkooo, f**k U!

4 petrik petrik | 23. května 2007 v 12:33 | Reagovat

ale zlato:D...takova silna slova?:D...to snad neni nutne, ne?:)...:-*...ale muziku ma dobrou:)

5 Veris Veris | Web | 24. května 2007 v 16:14 | Reagovat

:D tak sorry no:-P :D

6 ivetka a jindra ivetka a jindra | 12. září 2007 v 9:29 | Reagovat

je suprackej miluji hoo

7 trancovka trancovka | E-mail | Web | 22. února 2008 v 11:12 | Reagovat

nejdriv se podivejte na sebe jak vypadate, a pak sudte ostatni!!!

jakou dela hudbu??? Nejlepsi na svete! Vy co poslouchate ty sracky jako je hip hop!!!

on si to zaslouzi narozdil od vasich upocenych 'hvezd'

museli byste byt na jeho party abyste neco pochopili z jeho tvorby no jestli by to vase mozecky pobrali!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama